• تاریخ انتشار : 1397/08/13 - 15:59
افتخاری دیگر برای بیمارستان شهدای پاکدشت

با اعلام کمیته بهره وری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بیمارستان شهدای پاکدشت در ارتقا به شاخص های بهره وری عملکرد مطلوبی را کسب کرد.

بر اساس این گزارش و به استناد نتایج دومین مرحله پایش جامع کمیته تخصصی مدیریت بهره وری با تلاش مدیران و کارکنان بیمارستان شهدای پاکدشت براساس ارزیابی جامع صورت گرفته در ۱۹ هدف اختصاصی و ۱۶۸ شاخص در سه حوزه درمان، توسعه مدیریت و منابع غذا و دارو موفق به کسب رتبه برتر در بین بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شد.

دکتر آقاجانی در پیامی ضمن تقدیر از مدیران و کارکنان این مرکز، بر ضرورت گام نمودن در مسیر خدمت به مردم که حتی در دشوارترین لحظه ها می تواند تداوم بخش راه پر امید باشد تاکید کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در پیام هایی جداگانه ضمن تبریک به رئیس و اعضای تیم مدیریت بهره وری این  مرکز ضمن تقدیر از تلاش های صورت گرفته خواستار استفاده از ظرفیت های فعلی بیمارستان و تداوم مشارکت کارکنان در اجرای سیاست های ابلاغی شد.

• گروه خبری : عمومی